Sak Kuate Ati - Cindi Cintya Dewi feat. Cantika (Official Lirik Video) MP3 & MP4

Sak Kuate Ati - Cindi Cintya Dewi feat. Cantika (Official Lirik Video)

Duration: 04:12

Size: 5.77 MB

Published: June 25, 2021

Listen: 12.1K

Likes: 195


Original Song
https://www.youtube.com/watch?v=sz64MDpMdzs

Lirik Lagu

Ajarono aku nglarani atimu
Koyo sing mbok lakokoke ning aku
Wes bola bali ati mbo apusi
Kebangeten tenan karo awakku iki

Opo salah awakku iki
Opo kurang anggonku gemateni
Yen wes ora sayang cobo terus terang
Ra nyongko akhire aku kau tinggalkan

Reff :

Sak kuat kuate ati ora iso
Nompo loro sing tak roso ..
Sak iso isone ati wes tak cobo
Ngikhklasno awakmu disanding wong liyo

Spotify
https://open.spotify.com/artist/4sy1TsEotKwjBHrQGPIwzZ?si=pbHnSxjOTjq6ln3C4dxsHg
Didik Budi Wantoro
https://www.instagram.com/didikbudiwantoro_/?hl=id
Cindi Cintya Dewi
https://instagram.com/cindicintyadewi_?igshid=179gbyc86xg2n